SPORT LINE

SPORT LINE är en serie av lättanvända/lätthanterliga/lättkörda rullskidor för de som är nya inom rullskidsporten. De passar också bra som träningskidor då de är mycket stabila och bekväma att köra på även vid dålig och grov asfalt.

Standardhjulet är ett normalrullande hjul (2:or) och är godkänt att tävla med i tävlingar med krav på reducerat rullmotstånd/träningshjul "2:or".

För klassisk skidåkning finns fyra modeller SPORT CLASSIC 2, SPORT CLASSIC 3, SPORT CLASSIC 3 BASIC och den nya skidan MARCIALONGA.

För skate finns två olika modeller SPORT SKATE ALU och SPORT SKATE FLEX med hjul i dimension 80 x 30 mm (diameter x bredd) som ger en mycket stabil och komfortabel och anpassad för ett bra skateskär. Skidorna kan förses med hjul med olika rullmotstånd och hårdheter.

Även skatehjulen är godkända att tävla med i tävling med krav på reducerat rullmotstånd/träningshjul "2:or".

Här finns Svenska Skidfördundet regler över godkända hjul att tävla på vid krav på träningshjul/"2:or". SSF Hemsida

ELITE LINE

ELITE LINE är framtagen för de mest krävande och professionella rullskidåkarna som har god teknisk kunskap och erfarenhet inom längdskidåkning.

För klassisk skidåkning finns tvåhjulsmodellerna ELITE CLASSIC ALU och ELITE CLASSIC FLEX med hjul i dimension 74 x 40 mm (diameter x bredd) tillgängliga i ett flertal olika hastigheter och hårdheter.

Hjul CL (konvex form) märkt med 2, liksom PL (rektangulära i formen) också märkta med 2 är godkända att tävla med i tävlingar med krav på reducerat rullmotstånd/träningshjul "2:or".

För skate finns två modeller för avancerade åkare, med större hjul 100 x 24 mm (diameter x bredd), tillgängliga i ett flertal olika hastigheter, ELITE SKATE ALU och ELITE SKATE FLEX.

Hjul märkta med 2 är godkända att tävla med i tävlingar med krav på reducerat rullmotstånd/träningshjul "2:or".

RACE LINE

RACE LINE är framtagen för tävlingsåkare i tävlingar utan begränsat rullmotstånd. Materialet i hjulen är PU = Polyuretan.

För tävling i klassisk teknik erbjuder SKI SKETT två olika modeller, en tvåhjulig FAST CLASSIC 2 och en trehjulig FAST CLASSIC 3. Båda har en stomlängd på 700 mm i aluminium och PU-hjul anpassade för tävling.

För skate finns FAST SKATE, med flera tillval vid val av hjul, alla i PU.

OFF-ROAD LINE

OFF-ROAD LINE är framtagen för körning på gräs, grusvägar och vägar med riktigt dålig asfalt.

För klassisk teknik finns den stadiga trehjulsmodellen CROSS CLASSIC 3 och för skateteknik CROSS SKATE 2. CROSS SKATE 2 finns i en version helt utan backspärr men också i en version med backspärr. Den med backspärr lämpar sig också alldeles utmärkt för klassisk skidåkning.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen