Klubb-, förenings-, och företagsrabatt

I vår ambition att tillhandahålla kläder och utrustning med hög kvalitet och till bra priser, kan vi därför presentera vårt Klubb-, förenings-, och företagsprogram som innefattar just detta.

Det är de produkter som vi är exklusiv distributör av som kan vi erbjuda till bästa pris! Se nedan vilka det gäller.

Vi kan dock naturligtvis även erbjuda klubb-, förenings-, och företagspriser på övriga produkter i vårt sortiment. Dessa produkter är pjäxor från ALPINA, bindningar från ROTTEFELLA och SALOMON liksom vallaskyddsutrustning från SKYDDA.

Vi erbjuder bra klubb-, förenings-, och företagsrabatter på våra vallor och borstar från ITSWE, vallor från MASTERWAX, rullskidor från SKI SKETT, klubb-, och föreningskläder från ATEX, pjäxor och skor från BOTAS.

Vi kan också ge er som klubb, förening och företag extra bra priser på slipning och preparering av era skidbelag genom vårt samarbete med Thomas Söderberg. Förutsättningen är att ni kan lämna in ett större antal skidor för en samordnad transport och bearbetning.

Enda kravet för att kunna erbjuda klubb-, förenings-, och företagsrabatt är att det är klubben, föreningen och företaget som faktureras.

Klubbarna, föreningarna och företagen gör upp priser individuellt utefter hur stor order man lägger.

Vi kommer med glädje ut och presenterar vårt sortiment på plats om så önskas.

Kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi upp tid och plats.

(Se exempel på våra produkter här på höger sida)

 

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen