Detta är ATEX Sportswear

Ett 100% tjeckiskt företag som producerar kvalitetssportkläder i små serier för många olika sporter. Vi har producerat kläder i mer än tjugo år, uteslutande i våra egna fabriker i Tjeckien.

Tack vare många år av nära samarbete med många europeiska toppidrottare kan vi tillfredsställa alla som är önskar kläder av högsta kvalitet. Oavsett om det är ett landslag av längdskidåkare som sliter för att uppnå toppresultat eller en del av ett gäng cykelentusiaster som arbetar mot nya träningsmål.

 

Varför ATEX Sportkläder?

Allt vi gör är levande och vi producerar i toppkvalitet. Vi vet att dina sportkläders kvalitet är halva din framgång.

3 års garanti

Den höga kvaliteten på våra kläder gör att vi inte har några problem med att ge er en premiumgaranti på hela 3 år.

25 års erfarenhet

Våra kläder har testats (och testas fortsatt dagligen) av toppeuropeiska idrottare, inklusive världsmästare och olympiska mästare, i över tjugofem år.

Tjeckisk

Alla våra kläder är helt och hållet tillverkade i våra egna fabriker i Tjeckien.

Högkvalitativa material

Alla material som vi använder i vår tillverkning av sportkläder kommer från kända europeiska företag.

Korta leveranstider för kundanpassade kläder

Vi erbjuder korta leveranstider. Vår standardleveranstid ligger normalt på 4-6 arbetsveckor beroende på orderstorlek och säsong. I extrema fall kan vi också leverera på endast några få dagar. Detta sker efter separat förfrågan.

Grafiskt arbete

För varje klubb, förening eller företag med sin egen grafiska design erbjuder vi kostnadsfritt grafiskt arbete och kan vid önskan skicka färgprover.

Sublimationstryck

Alla designer trycks med vad som kallas sublimeringsmetoden. Den har inte några design- eller färgbegränsningar och blir en del av tyget. Klädernas färgbeständighet garanteras på bästa sätt.

Behövs ytterligare plagg? Inga problem

För efterbeställningar har vi inte krav på ett minantal av antalet kläder som måste beställas och inga ökade priser för beställning av enstaka efterbeställda kläder. Skulle ni behöva beställa ett extra plagg så kostar det inte mer än vårt avtalade pris.

Proportionell design för varje storlek

Om du beställer flera olika storlekar av samma plagg så anpassar vi grafiken för varje storlek individuellt. Med andra ord, vi reducerar eller förstorar logotyper och andra mönster för varje storlek separat så att alltid ser proportionerligt ut.

Barn och specialstorlekar utan problem

Vi kan tillverka kläder som passar för atypiska eller icke-atletiska figurer.

Mer sport, mindre bekymmer

Vårt sortiment av produkter sträcker sig till många olika sporter - det här säkerställer att våra kunder får alla sina kläder i samma kvalitet, design och färg. För våra kunder kan vi också tillverka textilbanners eller beachflags för att marknadsföra sin klubb, föreningsverksamhet eller företag.

Till i princip alla kläder kan man välja till att sy in eller trycka reflexmaterial/delar för att ge bättre synlighet i mörker.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen